DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18471370.93946%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

4 Çocuk Annesi Ümmü Döğer! Hayatta Kalmak İçin Mücadele Verdi | GÜNCEL HABER | En Son Haberler
  • Net Haberin Adresi
  • Genel
  • 4 Çocuk Annesi Ümmü Döğer! Hayatta Kalmak İçin Mücadele Verdi | GÜNCEL HABER | En Son Haberler

4 Çocuk Annesi Ümmü Döğer! Hayatta Kalmak İçin Mücadele Verdi | GÜNCEL HABER | En Son Haberler

Konya'da 42 yaşındaki Ümmü Döğer, eski sevgilisi 44 yaşındaki Arafa Yıldırım tarafından öldürüldü. 2'si kız 4 çocuk annesi olan Döğer'in, ölmeden önce Arafa Yıldırım hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Haziran 26, 2024 10:09
4 Çocuk Annesi Ümmü Döğer! Hayatta Kalmak İçin Mücadele Verdi | GÜNCEL HABER | En Son Haberler
0

BEĞENDİM

Konya’da Kadın Cinayeti: Eski Sevgilisi Tarafından Öldürülen Ümmü Döğer’in Trajik Hikayesi
Olayın Gerçekleştiği Yer ve Zaman
Konya’nın Selçuklu ilçesi, Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokak’taki bir sitenin girişinde, olay önceki gün saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

Ekmeğini Alıp Evine Dönüyordu
DHA’da yer alan habere göre, 42 yaşındaki ev kadını Ümmü Döğer, marketten ekmek alıp evine dönerken apartman girişinde Karayolları’nda çalışan eski sevgilisi Arafa Yıldırım (44) ile karşılaştı.

Silahla Ümmü’yü Vurdu
Yıldırım, yanında taşıdığı tabancayla Döğer’i vurdu. Yaralanan Döğer, kaçarak apartmana girdi. Bu sırada çevredekiler, Yıldırım’a ‘Dur, yapma’ diyerek engel olmaya çalıştı.

Kendisini de Silahla Vurdu
Ancak Yıldırım, Ümmü Döğer’in peşinden gidip apartman içinde peş peşe ateş etti. Daha sonra apartmandan çıkan Arafa Yıldırım, tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp tetiği çekti.

İkisi de Hayatını Kaybetti
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Konya Numune Hastanesi’ne sevk edilen Arafa Yıldırım da hayatını kaybetti.

Yine Uzaklaştırma Kararı Aldırmışlardı
Ümmü Döğer’in cenazesi, otopsinin ardından dün öğle vakti Harmancık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye katılan Döğer’in çocukları, Yıldırım’ın annelerini sürekli ölümle tehdit ettiğini, numarasını engellemesine rağmen tehdit mesajları attığını, bu nedenle şikayetçi olduklarını ve 6 aylık uzaklaştırma kararı aldıklarını, geçen hafta sürenin dolması üzerine yeniden 6 aylık uzaklaştırma kararı aldırdıklarını belirtti.

Yıldırım’ın Cenazesi
İntihar eden Yıldırım’ın cenazesi ise Kadınhanı ilçesinde Yeşil Camii’nde kılınan namazın ardından defnedildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

reklam ajansı ankara reklam ajansı Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Topraksız Tarım Eğitimi Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi Salep Yetiştiriciliği Eğitimi