DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18471370.93946%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

4 uzaklaştırma kararı sonrası ilk bıçak, ardından ise silah kullanıldı. Son dakika

4 uzaklaştırma kararı sonrası ilk bıçak, ardından ise silah kullanıldı. Son dakika

Son dakika haberlerine göre, Kocaeli'nde, bıçak ve silahla eşi Nurcan B.'yi ağır yaralayan 45 yaşındaki Mehmet Salih B., daha sonra aynı ilçedeki başka bir mahalleye giderek evinin önünde oturan eşinin kuzenini vurdu. Ardından aynı mahalledeki bir eve ateş açan şüpheli, silahla gittiği camide polise teslim oldu.

Haziran 18, 2024 13:13
4 uzaklaştırma kararı sonrası ilk bıçak, ardından ise silah kullanıldı. Son dakika
0

BEĞENDİM

Kocaeli’nde dün saat 11.00 sıralarında Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Ercan Sokak’ta yaşanan olayda, 45 yaşındaki Mehmet Salih B., evde eşi Nurcan B. (33) ile tartıştıktan sonra önce bıçakladı, ardından silahla çocuklarının gözü önünde vurdu.

Olayın ardından şüpheli kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, bıçak darbeleri ve 5 kurşunla ağır yaralanan 6 çocuk annesi Nurcan B.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Mehmet Salih B., olay yerinden ayrılarak aynı ilçedeki Çamlıtepe Mahallesi Dereli Sokak’a gitti ve burada eşinin kuzeni Alaattin K.’yi silahla yaraladıktan sonra yakınındaki Kınalı Sokak’ta eşinin akrabası Veysi B.’nin evine ateş açtı.

Yaralanan Alaattin K. ihbar üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bu sırada Mehmet Salih B., Hz. Ali Camii’ne giderek polise silahıyla teslim oldu.

Mehmet Salih B.’nin daha önce eşi tarafından şikayet edilmesi üzerine boşanma sürecinde olduğu ve daha önce 4 kez uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

reklam ajansı ankara reklam ajansı Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Topraksız Tarım Eğitimi Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi Salep Yetiştiriciliği Eğitimi