DOLAR 33,9933 0.28%
EURO 37,8668 0.68%
ALTIN 2.822,390,47
BITCOIN 1969797-2.9838%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Green, Klay’in Warriors’ı takipten çıkması için: ‘Komik buldum… gerçekten güldüm’

Green, Klay’in Warriors’ı takipten çıkması için: ‘Komik buldum… gerçekten güldüm’

Golden State Warriors forveti Draymond Green, takım arkadaşı Klay Thompson'ın sosyal medyada Warriors'ı takip etmeyi bırakmasıyla ilgili konuştu.

Haziran 18, 2024 12:03
Green, Klay’in Warriors’ı takipten çıkması için: ‘Komik buldum… gerçekten güldüm’
0

BEĞENDİM

Golden State Warriors forveti Draymond Green, takım arkadaşı Klay Thompson’ın sosyal medyada Warriors’ı takip etmeyi bırakması konusuna değindi. Green, kendi podcast’inin son bölümünde, Instagram’da Warriors’ı takip etmeyi bırakan ve takımla ilgili fotoğraflarını silen Thompson hakkında ilk kez konuştu. Green, bu duruma dair herhangi bir spekülasyonda bulunmayı reddetti ve şunları söyledi: “Klay’in Warriors’ı takip etmeyi bırakması ve bazı IG paylaşımlarını silmesi konusunu sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum. Benim bunlardan haberim bile yoktu. Bence çok komik. Hepiniz birilerinin duyguları incinsin falan istiyorsunuz ama öyle bir durum yok ve hiçbir zaman da olmayacak. Komik sadece…”

Draymond Green ve Klay Thompson, Stephen Curry ile birlikte on yılı aşkın süredir takım arkadaşlığı yaparak dört şampiyonluk kazandılar. Ancak 34 yaşındaki Klay’in geçirdiği iki büyük sakatlık sonrası sahada eski performansını gösterememesi, sözleşme görüşmelerinde bazı sorunlara yol açtı. Bu sezon maç başına 17,9 sayı ortalamasıyla oynayan Klay, bu tartışmalara sessiz kalmayı tercih etti. Ancak, kendisine hak ettiği ücreti ödeyecek bir takım bulması durumunda ayrılmaya açık olduğu düşünülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

reklam ajansı ankara reklam ajansı Topraksız Tarım Eğitimi Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi Salep Yetiştiriciliği Eğitimi Aile Dizimi Eğitimi Regresyon Eğitimi Sertifikalı Online Eğitim