DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18471370.93946%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Öğrencilerin 60 yaşındaki Servet Amcası, üniversite eğitimini birincilikle tamamladı.

Öğrencilerin 60 yaşındaki Servet Amcası, üniversite eğitimini birincilikle tamamladı.

60 yaşındaki Servet Eren, Karabük Üniversitesi TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Kaynak Teknolojisi Programı öğrencisi olarak eğitimini tamamladı ve bölümünü birincilikle bitirdi.

Haziran 25, 2024 10:46
Öğrencilerin 60 yaşındaki Servet Amcası, üniversite eğitimini birincilikle tamamladı.
0

BEĞENDİM

TCDD Karabük Gar Müdürlüğü’nde makinistlik yapan 60 yaşındaki Servet Eren, mesleğinde başarılı olmak için 2 yıl önce girdiği sınavı başarıyla geçerek Karabük Üniversitesi TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Kaynak Teknolojisi Programı’na kabul edildi. Eren, önlisans eğitimini başarıyla tamamlayarak bölümünü birincilikle bitirdi. Hamit Çepni Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Eren, 629 öğrenciyle birlikte başarı belgesini alarak mezuniyet sevincini yaşadı. Törende yemin eden ve ardından kep fırlatan Eren, Devlet Demiryolları’nda memur olarak çalıştığını ve derece alabilmek için iki yıllık bir bölümü tamamlaması gerektiğini belirterek, “Sınavı geçtim ve okulu kazandım. İlk başta beni akademisyen zannettiler. Okulda ve sınıfta tanımadıkları için öğretim görevlisi sandılar. Ben okulun nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlayamadım. Bir yandan çalışıp bir yandan da okudum” dedi. Eğitim sürecinde ailesinin, iş arkadaşlarının ve amirlerinin büyük desteğini aldığını belirten Eren, “Eğitim hayatımda ailemin çok büyük katkısı oldu. İş yerindeki arkadaşlarım, amirlerim okumam için bana yardımcı oldular. Gençlere düzenli çalışmaları konusunda tavsiyede bulunuyorum. Düzenli çalıştıktan sonra başarılı olmak için bir engel yok” şeklinde konuştu. Eren, TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Gökkaya’ya, öğretim görevlilerine ve bölüm hocalarına teşekkür ederek, “Gerçekten iyi bir eğitim aldık. Bu eğitimin sonucunda belki ben bu mesleği yapmayacağım ama yapacak arkadaşlarımız çok iyi bir eğitim alarak iyi bir meslek edindiler” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

reklam ajansı ankara reklam ajansı Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Topraksız Tarım Eğitimi Zeytin Yetiştiriciliği Eğitimi Salep Yetiştiriciliği Eğitimi